Tratamente Naturiste

Produse NaturisteCosul meu (0 produse - 0 RON)  

Energetix

Energetix este lider pe plan international  specializat in producerea si desfacerea de bijuterii magnetoterapeutice moderne, suplimente alimentare si produse cosmetice.


Designul bijuteriilor este potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati de orice varsta, Energetix detinand si o gama special creata pentru copii. Persoanele care au achizitionat produsele Energetix sunt marturia calitatii si eficacitatii produselor cu magneti, semnaland un efect benefic al magneto-terapiei chiar si in situatiile unde metodele de tratament traditionale nu au avut rezultate eficiente. Energetix nu activeaza numai pe piata bijuteriilor magnetice, ci detine si o gama diversificata de suplimente alimentare si  cosmetice, produse unice, de top.

Bijuteriile magnetice sunt de cea mai inalta calitate, elegante si sofisticate, realizate din otel inoxidabil sau cupru si placate cu aur de 18 karate (grosimea stratului de 1 micron, foarte rezistent la erodare), sau rodiu. Magnetii folositi la bijuteriile magnetice (cu exceptia celor bijuteriilor din hematite) sunt din neodiumiu. Puterea acestui element este garanta 100 de ani, neodimiu pierzand din puterea magnetica numai 1% in decurs de 100 de ani.


Transport Gratuit
Pret catalog 
2938.35 Ron
Economisiti:
587.67 Ron
Pret Depozit:
2350.68 Ron
buc    
Transport Gratuit
Pret catalog 
674.6 Ron
Economisiti:
134.92 Ron
Pret Depozit:
539.68 Ron
buc    
Transport Gratuit
Pret catalog 
629.32 Ron
Economisiti:
125.86 Ron
Pret Depozit:
503.46 Ron
buc    
Flavin 7 Sirop 500ml

SEO