Tratamente Naturiste

Produse NaturisteCosul meu (0 produse - 0 RON)  

Eur O2 Diet

Eur O2 Diet

Pret catalog 
159 RON

Economisiti:
0 RON

Pret Depozit:
159 RON

buc


Producator: Produse Naturiste Zuccari
Vezi toate produsele: Produse Naturiste Zuccari

Eur O2 Diet

Eur O2 Diet - Pachet 2 bucati

Obezitatea a fost considerată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii ca epidemia secolului XXI în ţările industrializate. Pe plan mondial a crescut rata mortalităţii datorată obezităţii şi a problemelor sale derivate. În prezent, presupune cheltuieli sanitare de aproape 100 miliarde de dolari americani. În Spania, una din 12 morţi are obezitatea ca factor declanşator. Pericolul ei este cu atât mai mare cu cât este concomitentă cu alte ameninţări pentru sănătate, cum sunt diabetul, colesterolul ridicat şi hipertensiunea.

Ce este L-carnitina şi cum funcţionează?


În cadrul acestui preparat întalnim formula Eur O2 (enzime, minerale şi aminoacizi), pe care am cunoscut-o în celelalte produse din gamă, doar că aceasta este îmbunătăţită cu L-carnitina.

L-Carnitina este o substanţă produsă la nivelul ficatului şi rinichilor, iar rolul ei în organism este acela de a facilita transportul acizilor graşi către mitocondrii. Aceste formaţiuni intracelulare au ca principală funcţie producerea de energie, ca urmare a arderii lanţurilor de acizi graşi. Se cunoaşte faptul că L-carnitina este în cea mai mare parte asimilată din alimente (lapte, carne) şi doar aproximativ 25% este de natură endogenă.

Printre alte efecte benefice, L-Carnitina reuşeşte să îmbunătăţească funcţia hepatică şi să reducă riscul apariţiei bolilor cardiovasculare.

Indiferent unde este situat (şolduri, fese, coapse), stratul adipos conţine o cantitate semnificativă de acizi graşi. Aceştia sunt o formă de energie destul de dificil de folosit de către corp, care preferă adesea arderea glucozei.

Beneficii demonstrate prin studii ştiinţifice
Studiile au confirmat efectul benefic al L-carnitinei pentru organism. Un studiu publicat în numarul din ianuarie 2003 al Jurnalului Nutriţia a urmărit efectul L-carnitinei asupra metabolismului femeilor tinere ce efectuau exerciţii. Cercetătorii au constatat în grupul de femei ce a primit L-carnitina (0,68 g sau 680 mg zilnic) o diminuare a ţesutului gras cu 1,35% după 35 de zile, precum şi o creştere accelerată a arderii grăsimilor, comparat cu grupul de femei care au primit o pilula inertă (placebo).

Pe lângă importanţa ei în arderea grasimilor, L-carnitina este utilă în creşterea performanţelor sportive, în boala de inima şi chiar şi în cadrul tratamentului diverselor cancere. De la descoperirea L-carnitinei în anul 1905 şi până în prezent au fost publicate peste 9000 de studii privind L-carnitina.
Unele studii din 2007 au aratăt capacitatea L-carnitinei de a proteja ficatul şi nervii periferici.

Este utilă şi în boala celiaca (celiachie), o afecţiune foarte întalnită în ziua de azi, dar slab diagnosticată, produsă de intoleranţa la glutenul din cereale.

Este eficientă chiar şi în cazul cancerului la sân, putând diminua dimensiunea tumorii.

Nu în ultimul rând, L-carnitina are capacitate antioxidantă semnificativă. Prin acest mecanism, L-carnitina netezeşte vasele de sânge, deteminand relaxarea lor, lucru ce asigură un flux mai bun de nutrienţi şi oxigen către organele vitale.

L-carnitina este produsă în mod natural în corp.
Concentraţiile maxime sunt în muschi şi în inimă. Sinteza de L-carnitina are loc în ficat şi rinichi, necesită doi aminoacizi esenţiali - lisina şi metionina, dar si vitamina C, vitamina B6 şi niacină. Acestă este un alt motiv pentru care dietele de infometare nu au efect. Ele sunt deficitare în lisină şi metionină (ce provin din carne sau lapte) şi duc la o sinteză mică de L-carnitină. Astfel nu se ard grăsimile, iar oamenii se miră de ce nu slăbesc consumând doar 500 de calorii zilnic.

În corp se sintetizează zilnic 20 mg de L-carnitină, reprezentând 10% din necesarul zilnic.
O dietă adecvată trebuie să aducă încă 100-300 mg prin aport alimentar. Alimentele cu o concentraţie mare de L-carnitină sunt: carnea de vită (143mg/100g), porcul (25mg/100g), carnea de pasăre (13mg/100g) şi peştele (3- 10mg/100g). Există pe piaţa şi suplimente alimentare sau produse alimentare ce conţin o cantitate semnificativă de L-carnitina, cum ar fi EurO2 Diet.
Datorită sintezei limitate, L-carnitina este recunoscută ca un supliment esenţial pentru organism încă din anul 1986, când, în cadrul „Simpozionului despre Nutrienţi Conditional Esentiali" s-a stabilit importanţa ei pentru sănătate.

Cercetătorii au demonstrat ca o lipsă a L-Carnitinei poate provoca un exces al lipidelor.
Astfel, acizii graşi nu pot traversa membrana mitocondriilor fără ajutorul L-carnitinei ca transportator. Se spune că în lipsa ei grăsimile au tendinţa de a se acumula în interiorul ţesuturilor musculare si adipose pe artere.
Toată lumea poate profita de beneficiile aduse de L-Carnitină; vegetarienii trebuie în mod obligatoriu să consume suplimente de L-Carnitină pentru a-şi păstra sănătatea. Lipsa L-Carnitinei poate provoca oboseală, ameţeli, angine, probleme musculare, etc.
Persoanele ce au celulită sau zone de grăsime localizate, luând acest produs vor vedea cum aceste grăsimi vor începe să dispară, se vor arde, recuperându-şi energia şi având o mai bună rezistenţă la răceli şi oboseală.

Studiile realizate cu privire la L-Carnitină au arătat existenţa următoarelor proprietăţi.

  • Ajută la susţinerea sistemului circulator, eliminând colesterolul şi potenţează muşchiul cardiac, ce va favoriza transformarea acizilor graşi în energie. Sunt medici care o recomandă în tratamentul diferitelor boli cardiovasculare, pentru a le preveni sau evita reapariţia lor.
  • Reduce nivelul colesterolului nociv (LDL) şi creşte nivelul colesterolului util (HDL), favorizând eliminarea trigliceridelor.
  • Favorizeă tonusul muscular şi oferă un nivel de energie mai ridicat, ajutând acizii graşi să pătrundă în mitocondrii şi astfel „motorul" nostru (corpul nostru) obţine energia într-un mod mai simplu. Ideală în astenii şi oboseală cronică. De asemenea pentru sportivi şi atleţi, putând sporii rezistenţa lor şi construcţia musculară.
  • Ajută la controlul greutăţii, favorizând combustia acizilor graşi. În schimb, ajută la formarea masei musculare.
  • Acţionează asupra metabolizării aminoacizilor implicaţi în detoxifiera amoniacală şi în producţia de uree. Acest lucru este interesant în special pentru cei care practică sport profesional şi de elită.
  • Intervine în producţia acetilenei necesară fabricării Acetilcolinei care este un neurotransmiţător cerebral.


ENZIMELE
Din punctul de vedere al multor autori, enzimele pot fi soluţia pentru o viaţă cât mai lungă. Ceea ce noi numim „proces de îmbătrânire", pentru unii cercetători nu este decât manifestarea deficitului enzimatic din corpurile noastre. Celulele persoanelor tinere conţin de 10 ori mai multe enzime decat celulele persoanelor în vârstă. Fără enzime, alimentele nu pot fi metabolizate eficient, nu există nutrienţi şi atunci apare o deficienţă de hrănire a celulelor.

În general, putem clasifica enzimele în trei grupe:
enzimele digestive- metabolizează alimentele. Proteaza (proteinele), amilaza (amidonul) şi lipaza (grăsimile);
enzimele metabolice- sunt prezente în fiecare celulă din corp. Ajută la eliminarea toxinelor din organism şi a resturilor ce provin din procesul de metabolizare, oferă energie, repară celulele şi luptă împotriva infecţiilor.
enzimele alimentare- prezente în alimentele crude. Ajută la digestie şi îmbunătăţesc funcţionarea enzimelor metabolice şi digestive (distruse după metabolizare).

Enzimele sunt catalizatori de natură proteică, ce ajută la realizarea proceselor fiziologice, produse de organismele vii. În consecinţă, deficienţele funcţiilor enzimatice creează patologii.

AMINOACIZII

Sunt substanţe cristaline, având aproape mereu un gust dulce; ca proprietate caracteristică putem menţiona caracterul acid pe care îl au şi activitatea optică.; din punct de vedere chimic sunt acizi carboxilici ce au cel puţin un grup amino în fiecare moleculă; 20 de aminoacizi diferiţi sunt elementele esenţiale ce intră în alcătuirea proteinelor. Pe lậngă aceştia, se mai cunosc şi alţii ce intră în componenţa peretelui celular. Plantele pot sintetiza toţi aminoacizii în timp ce omul poate sintetiza numai 16, din cauza faptului că acesta sintetizează reciclând celulele moarte din cadrul intestinului şi catabolizează proteinele în cadrul propriului corp.

 

Aminoacizii sunt unităţile elementare constituente ale moleculelor denumite Proteine. Mai mult, în mod elementar, sunt "pietrele de temelie" pe care organismul reconstituie permanent proteinele specifice consumate pentru a ne menţine în viaţă. Proteinele reprezintă cei mai numeroşi compuşi nitrogenaţi din cadrul organismului, fiind de asemenea esenţiali vieţii. De fapt, datorită numărului mare şi structurii pe care o au, proteinele îndeplinesc funcţii diverse, participând în cadrul tuturor proceselor biologice şi constituind structuri fundamentale ale organismelor vii. În acest mod, ele acţionează accelerând reacţiile chimice care, în alt mod, nu s-ar putea produce în timpul necesar (enzime), transportând substanţe (cum este hemoglobina din cadrul sângelui, care transportă oxigenul către ţesuturi), îndeplinind funcţii structurale (ca şi cheratina din păr), servind ca rezerve ( albumina din ou).
Alimentele pe care le ingerăm ne oferă proteine. Dar aceste proteine nu se absorb normal decât dacă în locul descompunerii lor (hidroliza), cauzată de procesul digestiv, ar traversa peretele intestinal sub forma aminoacizilor şi ar forma lanţuri peptidice scurte, în cadrul aşa numitei "circulaţii entero hepatice".
Iniţial, aceste substanţe sunt încorporate în sânge şi de aici sunt duse la ţesuturile ce au nevoie de ele pentru formarea proteinelor, consumate în cadrul ciclului vital. Se cunoşte faptul că, din 20 de aminoacizi proteici cunoscuţi, doar 8 sunt indispensabili (sau esenţiali) vieţii umane iar 2 par a fi "semi indispenabili". Aceşti 10 aminoacizi trebuie să fie aduşi în organism, în cadrul alimentaţiei zilnice şi cu mai mare atenţie atunci când organismul are o nevoie mai mare: cazuri de disfuncţie şi boală. Cei mai problematici aminoacizi esenţiali sunt triptanul, lizina şi metionina. Este tipică lipsa lor în cadrul populaţiilor pentru care cerealele sau cartofii reprezintă baza alimentară. Deficitul de aminoacizi esenţiali îi afectează mai mult pe copii decât pe adulţi. De aceea este necesar consumul unor suplimente, asa cum sunt cele EurO2.
Trebuie să menţionăm faptul că lipsa unuia dintre ei (aminoacizi esenţiali) duce la imposibilitatea sintetizării
proteinelor în care sunt necesari aceşti aminoacizi. Acest lucru poate duce la apariţia diferitelor tipuri de subnutriţie, datorită cărora aminoacizii sunt limitaţi.

AMINOACIZI

TESTE „IN VITRO" REALIZATE ASUPRA PRODUSELOR EUR O2 CAPACITATEA PRODUSELOR EURO2 OXIGENARE DE A OPRI ŞI DE A DIMINUA DEZVOLTAREA MICROBILOR: BACTERII, FUNGI ŞI DROJDII.
Studiul realizat şi pe care îl vom reda în totalitate demonstrează capacitatea produselor EurO2 oxigenare de a opri creşterea microorganismelor patogene.
Acesta a fost realizat în Laboratorul de Control şi Analize Dr. Goya, laborator omologat de Ministerul Sănătăţii cu No 31 L.C.
A fost demonstrat faptul că acest supliment nutritiv nu conţine un mediu de hrănire pentru germeni şi nu va permite dezvoltarea bacteriilor, fungilor şi drojdiilor (şi nici creşterea lor ), ce afectează atât trăsăturile fizice cât şi cele de gust şi miros, având, în vedere faptul că dezvoltarea germenilor conduce la cresterea toxicităţii formulelor.
Pentru a îndeplini aceste specificaţii, produsele Eur O2 menţin nutrienţii în starea lor originală şi evită pierderile datorate deteriorării lor. Aceasta arată faptul că materiile prime utilizate în producerea lor sunt substanţe pure alese cu grijă şi că procesul lent de fabricare se face după normele stricte ale tehnicilor de fabricare (având un excelent control aspura produsului finit.)
EurO2 a demonstrat că deţine un larg spectru de activitate antimicrobiană împotriva bacteriilor, fungilor şi drojdiilor fiind deasemenea un conservator ideal capabil să distrugă microorganismele, mai mult decât să le inhibe.

L-Carnitina, „Arzătorul de grăsimi", deţine un rol important în metabolismul lipidic, transportând mari cantităţi de acizi graşi către mitocondrii (surse celulare de energie) şi contribuind la arderea grăsimilor.
Pentru a întelege mai bine acest lucru, să reamintim mecanismul de stocare a grăsimilor, ce reprezintă cea mai mare rezervă energetică a corpului. În timpul meselor, excesul de alimente ingerate este transformat în lipide, în interiorul ficatului. Aceste alimente sunt transportate, în continuare, în sânge, până la ţesuturile adipoase de rezervă, în unele celule de stocare (adipoase). Atunci când organismul are nevoie de energie, celulele adipoase eliberează grăsimile, ce sunt arse în centralele energetice ale celulelor (mitocondriile) eliberându-se astfel energie. L-Carnitina deţine un rol important în această ultimă etapă, ea fiind cea care asigură transportul grăsimilor, până la centrii de reconversie, stimulează şi reglează combustia lor la fel ca un carburator.

Compoziție : Formula coloidală specială de oxigenare celulară, cu 34 de enzime, 18 aminoacizi și 78 de minerale îmbunătățită cu L-carnitină, care mai poartă și denumirea de Arzătorul de grăsimi.


MOD DE ADMINISTRARE
Cum să luaţi Eur O2 Diet: Este foarte important să ştim că nu există un alt produs care să conţină mai multă L-Carnitină. Datorită formulei sale speciale sub formă lichidă, ionică şi coloidală, beneficiile utilizării sale sunt maxime, mai bune de 5 ori decât aceeaşi doză sub formă de capsule.
Dacă ne dorim să slăbim atunci sunt recomandate intre 10 - 12 de picături, de două ori pe zi, între mese. De exemplu: o doză se ia cu o oră înainte de masa de prânz, iar a doua după amiaza. Doza se poate creşte dacă se doreste o pierdere a greutăţii mai mare. Recomandăm L-Carnitina pentru că deşi arde grăsimile, nu taie pofta de mâncare. Nu acţionează asupra creierului, sistemului nervos, etc., neavând astfel efecte secundare şi nu creează dependenţă.
Dacă sunteţi sportiv puteţi lua o doză cu o oră înainte de exerciţiile aerobice şi alta imediat ce terminaţi.
Dacă luaţi produsul pentru a obţine beneficii adiţonale, cum ar fi scăderea nivelului colesterolului şi îndepărtarea oboselii, modul de administrare este acelaşi.

Pret catalog: 159 Ron
Economisiti: 0 Ron
Pret depozit: 159 Ron
Produse recomandate
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
165 Ron
Economisiti:
15 Ron
Pret Depozit:
150 Ron
buc    
.
Pret catalog 
188 Ron
Economisiti:
38 Ron
Pret Depozit:
150 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
460 Ron
Economisiti:
80 Ron
Pret Depozit:
380 Ron
buc    
.
Pret catalog 
425 Ron
Economisiti:
85 Ron
Pret Depozit:
340 Ron
buc    
 
.
Pret catalog 
194 Ron
Economisiti:
39 Ron
Pret Depozit:
155 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
725 Ron
Economisiti:
145 Ron
Pret Depozit:
580 Ron
buc    
.
Pret catalog 
401 Ron
Economisiti:
80 Ron
Pret Depozit:
321 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
813 Ron
Economisiti:
163 Ron
Pret Depozit:
650 Ron
buc    
 
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
495 Ron
Economisiti:
99 Ron
Pret Depozit:
396 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
470 Ron
Economisiti:
140 Ron
Pret Depozit:
330 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
235 Ron
Economisiti:
60 Ron
Pret Depozit:
175 Ron
buc    
.
Pret catalog 
259 Ron
Economisiti:
52 Ron
Pret Depozit:
207 Ron
buc    
 
.
Pret catalog 
675 Ron
Economisiti:
135 Ron
Pret Depozit:
540 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
3850 Ron
Economisiti:
770 Ron
Pret Depozit:
3080 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
1500 Ron
Economisiti:
300 Ron
Pret Depozit:
1200 Ron
buc    
Flavin 7 Sirop 500ml

SEO