Tratamente Naturiste

Produse NaturisteCosul meu (0 produse - 0 RON)  

Oxigenare celulara

Produse Naturiste pentru Oxigenare celulara

Oxigenul este un element esential in cadrul functionarii muschilor, creierului, inimii fiind un element vital pentru viata oamenilor.

Datorita alimentatiei nu tocmai sanatoase (fast food), lipsei de miscare si a odihnei celulele corpului nostru nu se oxigereaza asa cum ar f normal pentru a face fata provocarilor repetate la care le expunem zilnic.
Lipsa de oxigenare celulara duce la oboseala, dureri de picioare, de cap, de articulatii, la probleme de somn, la pierderea controlului greutatii, toate aceste simptome fiind datorate insuficientei de oxigen si creand dezechilibrul imunitar.
In aerul pe care il respiram, se gaseste un procentaj insuficient de oxigen, existand insa si multe substante nocive.
Oxigenarea celulara ajuta la combaterea radicalilor liberi, pe care oamenii de stiinta ii considera ca fiind precursorii procesului de imbatranire si ai bolilor degenerative (se spune ca actioneaza ca puternici oxidanti).

Deficitul de oxigen, lipsa de egergie, se observa prin aparitia urmatoarelor manifestari: stare de oboseala, randament scazut, insomnia, predispozitie pentru contractarea infectiilor, durere, problem de circulatie, angina pectorala.
Presiunea si concentratia scazuta a oxigenului pot fi considerate semne ale aparitiei cancerului, principala si cea mai importanta cauza a acestuia fiind cantitatea prea mica de oxigen care intra in celula.
Calitatea oxigenului pe care il respiram, in special in orase, este infinit mai proasta decat a celui pe care il respirau bunicii nostri. Fluidele din corp, compuse in cea mai mare parte din oxigen, sunt din ce in ce mai „murdare". Acum avem nevoie de un efort mai mare pentru a ne dezintoxica. Organele interne principale sufera din cauza lipsei de oxigen. Ne este greu sa ne concentram, obosim mai repede, dormim mai prost.
Toate tipurile de probleme de irigare cardio-vasculara sunt date de lipsa de oxgen la fel ca si aritmia, probleme bronhiale (astm) si pulmonare in general, problemele de imunodeficienta, de aceea este necesar un aport de oxgien (oxigenarea celulara).
Actiunile oxigenului (oxigenarii celulare): efect antitumoral, imunostimulator, detoxifiant, hipocolesterolemiant, regenerant, neurotrofic, ajuta la refacera neuronilor, creste randamentul intelectual, imbunatateste metabolismul celular, hepatoprotector.


TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
3850 Ron
Economisiti:
770 Ron
Pret Depozit:
3080 Ron
buc    
.
Pret catalog 
159 Ron
Economisiti:
0 Ron
Pret Depozit:
159 Ron
buc    
Flavin 7 Sirop 500ml

SEO