Tratamente Naturiste

Produse NaturisteCosul meu (0 produse - 0 RON)  

Produse Naturiste pentru Pitiriazis Versicolor

Pitiriazis versicolor reprezinta o infectie (micoza) a tegumentului care schimba culoarea pielii in zonele afectate si este fixata la nivelul pieptului, spatelui, umerilor, partii superioare a bratelor, trunchiului si al regiunii inghinale, fiind rareori localizata la nivelul fetei.
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
470 Ron
Economisiti:
140 Ron
Pret Depozit:
330 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
235 Ron
Economisiti:
60 Ron
Pret Depozit:
175 Ron
buc    
.
Pret catalog 
83 Ron
Economisiti:
17 Ron
Pret Depozit:
66 Ron
buc    
.
Pret catalog 
40 Ron
Economisiti:
8 Ron
Pret Depozit:
32 Ron
buc    
 

Pitiriazis versicolor

Pitiriazisul versicolor afecteaza deseori copiii inainte de adolescenta. Eruptia cutanata caracteristica pitiriazisului este constituita din pete mai mici sau mai mari, de la o gamalie de ac, pana la un bob de linte. Petele pot fi izolate sau se unesc intre ele in placi mai mari sau mai mici, fara nici un relief vizibil si fara inflamatii. Petele sunt bine delimitate, variind de la rosiatic la galben-inchis si chiar pana la brun, acesta din urma fiind culoarea cea mai obisnuita, similara cu cafeaua cu lapte. Datorita acestei diversitati de culoare afectiunea poarta numele de pitiriazis versicolor. Suprafata petelor este neteda si mai rar fin scuamoasa. Daca aceasta suprafata este zgariata cu unghia, se evidentiaza o scuama destul de marcanta, fie sub forma unei lamele, cat dimensiunea leziunilor, fie faramitata, care aluneca mai usor sau mai greu pe suprafata epidermului subiacent. Acest semn poarta numele de semnul unghiei. Leziunile se intalnesc mai ales pe toracele anterior si posterior, abdomen, flancuri, brate, gat si mai rar pe gambe, dosul mainilor sau picioarelor. In general, eruptia nu cauzeaza mancarimi.

Simptome: Leziunile tegumentare ale copilului au urmatoarele caracteristici: albe in zonele expuse, maronii sau rosu-maronii in zonele acoperite, netede cu margini bine delimitate, nu fac cruste decat daca sunt frecate, initial au un diametru de 3 - 4 mm, apoi se extend, frecvent se unesc si formeaza pete intinse.

Cauze: caldura excesiva si umiditatea excesiva ajuta la dezvoltarea acestei leziuni. Infectia este contagioasa, dar modalitatea de transmitere este necunoscuta

Factorii de risc: expunerea la un mediu cu caldura si umiditate excesiva

 
Flavin 7 Sirop 500ml

SEO