Tratamente Naturiste

Produse NaturisteCosul meu (0 produse - 0 RON)  

Wellstar

Wellstar dedicat protejarii sanatatii dumneavoastra!

Celulele noastre trebuie lasate sa se vindece singure, iar noi le putem ajuta printr-un mediu lipsit de substante toxice. Cu privire la acest aspect, cercetarile nutritionistilor se indreapta catre algele de apa dulce.

Microalgele, care au supravietuit timp de mii de ani, in forma lor originala sunt capabile sa indeparteze substantele toxice, algele de apa dulce fiind considerate sisteme de curatare umane. Datorita structurii lor sunt capabile sa absoarba substantele toxice din organism si totodata sa le elimine in mod natural din organism.

Produsele Wellstar „Green Gold", respectiv „Energie-Frumusete" ne pot fi in folos in acest sens.

Microalgele nu pot fi considerate ca medicamente ci ca mobilizatoare a capacitatii de vindecare. Cercetatorii in probleme de alimentatie si-au indreptat atentia asupra algelor de apa dulce: Spirulina si Chlorella. Cele doua alge sunt pana in prezent cele mai bogate surse de substante vitale. Contin in special multe proteine, vitamine, aminoacizi esentiali si neesentiali, saruri minerale si microelemente. Nici un aliment nu contine mai multe proteine vegetale si aminoacizi esentiali (60%). Pe langa proteine, algele contin multe microelemente si saruri minerale (calciu, magneziu, zinc, clorofila, vitamina B, enzime si acizi grasi nesaturati). Algele uscate de apa dulce sunt de fapt un concentrat de substante vitale care sunt pastrate aproape integral in starea lor naturala prin procese controlate de uscare si presare la temperatura corpului.


.
Pret catalog 
233 Ron
Economisiti:
18 Ron
Pret Depozit:
215 Ron
buc    
Flavin 7 Sirop 500ml

SEO